~speSies raJin~

Saturday, August 27, 2011

Perasaan @ Perasan

Merujuk kepada tajuk di atas saya yang bernama seperti di 'mukabuku' ingin menceritakan tentang situasi bila orang sudah terasa hati, sama ada saya perasan a.k.a syok sendiri @ situasi itu memang betul2 terjadi...(buahahaha...gila punya intro)
google

cerita yang ingin deceritakan bermula dengan persahabatan kerana tuntutan kehidupan sebagai seorang student...huhuhu...mcm nie la cite nye, aku adalah kenal sorang nie, nama pun student kan mesti ramai kawan, nk di jadikan cerita, aku slalu la berhubung dengan die sebab nak siap kan assigment, kami selalu la berborak pasal hal2 yang perlu di siap kan ok...tapi satu hari aku pelik bila dia macam lain dari yang biasa, di sebab kan aku malas nak ambik tau aku ignore jea la..yea la, aku bukan rugi pape pun kan...lagi pun aku assume yang die mungkin ada masalh sendiri...ahh...asal kan keje siap sudah, yang lain aku x nak amik kisah(bukan tak berhati perut ok, tapi x nk jaga tepi kain orang....

aku rasa lama la jugak 'kot' baru aku cakap ngan die...itu pun die tanye pasal someone nie kat aku...aku x sure sapa yang die tanye, sbb aku dea ramai kawan yang nama sama...sampai la die sebut satu perkataan yang aku familiar sgt2...then...aku jwb jea la soalan die tu acuh tak acuh....yea la kan...suara hati aku berbisik(kau sapa nak tanye aku pasal peribadi aku) ngeh...hati aku nie sangat la jahat...huhuhu....

2 minggu lepas tue aku terjumpa kagi dengan die...masih menanyakansoalan yang sama, tapi kali nie dah die tanye solan, aku pun tanya la balik kan...lpas tu aku add  FB die....ntah la anapa tiba2 aku tergerak hati nak add dia, dah lama aku tak add orang nie...

lama jugak la lepas kejadian tu, aku terbukak wall die, sebab tersalah click nama kalau tak silap aku...aku pun pea lagi baca jea la wall die tu...mungkin ada sebab kenapa perkara tu berlaku kan...so bacapunya baca sampai la satu status nie, tarikh die ngan kejadian pertama di atas tadi tersangat lah dekat....yang menyatakan perasaan die terhadap orang yang die tidak boleh sayang kerana mmg tidak boleh...(hahaha...ayat berterabur) tapi lebih kurang macam tu la kronologi ayat die...ngeh...

dan sampai sekarang die x kan balas msg aku law aku tanya pape yang berkaitan dengan kerja kami...
google

OK....SEKARANG MENGIKUT CERITA DI ATAS, TERANGKAN ADAKAH HANYA PERASAAN AKU TAU AKU PERASAN?



2 comments:

hamzah ian said...

alahai.. jgn sedih2 ya

~capRIAnne~ said...

bile masa lak aku sedih wei...aku confused jea...hahaha