~speSies raJin~

Thursday, May 5, 2011

menanGIS!!!!

okay.....baru sekarang aku rasa nak menangis.....selepas 3 minggu, baru aku nak menangis....lepas aku cite semua nye kat mak ayah aku, aku cite kat kawan aku n aku cite kat blog nie....baru sekarang aku rasa lega tak lah burden sgt...tapi aku masih tak cite kat kwn super special aku...aku tak tahu macam mana penerimaan die...YA ALLAH...kuat kan lah hati aku... sesungguh nya kau takkan memberi dugaan kepada hamba yang tidak boleh menghadapi nya... kau permudahkan lah perjalanan hidup aku ALLAH... sesungguh nya aku bnyak dosa dengan mu YA ALLAH...

3 comments:

adan said...

semoga anda tenang...

~capRIAnne~ said...

thanks....

Faten Rosli said...

ok caprianne reti meluahkan..
fatin xreti la.. suka simpan2.. =(