~speSies raJin~

Wednesday, November 17, 2010

Fairytale wedding

fairytale-wedding

Amik nak ko….besar2 aku letak pic kat atas tue…inspirasi aku untuk menaip entry ini ialah….hehehe…malu la nak bagi tau…tapi aku dah mula berangan nie….bukan apa la kan…tajuk kat atas tue dah terpampang punye besar FAIRYTALE….so sapr la yang tak berdreming kan…keh3x. sebenarnye tadi aku deatgok berita dan terbaca pasal perkahwinan Prince william dan kate middleton…akhirnya kawin jugak die orang kan, such a sweet couple…kate nie dilamar masa percutian die orang, dilamar dengan cincin permata nilam biru yg macam ibu prince tue…alah, Princess Diana tue…jangan kata korang tak kenal la…memang aku ketuk la kepala sesorang…Princes Diana tu pemes oow…sampai sekarang story pasal die tak pernah lupuk dari ingatan…ekekeh…pea yang aku dah melalut nie…hahaha…bile excited nak tulis entry cm nie la…hehehe

Tapi aku nak tambah sikit la ea…perkahwinan nie bakal jadi fairytale wedding a.k.a "The Wedding Of The Century":

  • Disebabkan die seorang putera raja yang tersangat bnyak lah pasal diri die di beritakan sejak kecil lagi.
  • Dia adalah pewaris takhta kedua selepas bapanya

maap la ea…aku list dua jea…sbb yang len tu berulang…korang pikir la dalam2 kenapa perkahwinan dia nie grand yang amat…aku rasa kalaw suruh budak tadika terang kan pun, compom dapat full mark…100% kau…huhuhu…

Aku kalaw berangan boleh la…sebab suka tengok cite barbies…hehehe…kantoi sudah…tak pernah pikir aku bab2 kawin nie…aku kan little gurl lagi…huhuhu

untuk berita selanjut nye korang blehpg kat link bawah nie…barbie-wedding-dress-barbie-movies-16832897-405-469

3 comments:

mario said...

nak bg tau...layout ini tak bole detect n3 baru,,,baik tukar layout...huhuhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

urm...nak jugak tp xde calon...huhu...

Adem Aizad said...

hahahaha so sweet ..
Adem & Cats