~speSies raJin~

Friday, December 3, 2010

ToilET

funny-toilet-sign-2google

nk pergi TOILET……nk terkucil….huhuhu…nie semua gara gara tak de ari la…aku law bab tak dea elektrik x pea lagi nie tak dea air…mmg aku nak marah btol…mandi pun x leh…kencing ngan berak pun tak boleh…kalau sehari tahan lagi, nie dah masuk 3 hari beb…law campus jea yang x dea boleh consider lagi, ni satu kawasan tak dea…ayooo~~~dah la kawasan pendalaman, mane aku nak cri air woi…

ketika dan saat ini aku tengah menahan kencing…x kn nak basuh ngan mineral water spritzer…mahal ouh…huh…die org wat pea la sampai x dea air lama nie…aku dah la jenis kuat minum air…dah…kalaw kuat minum air…kencing pun blumba lumba la nak kuar…

ketika entry ini d taip aku x mandi lagi, tp sudah basuh muka dan gosok gigi…dan tengah menunggu ayu untuk pergi makan tengahahri…saat nie, mmg x malu dah law org kata makan sebelum mandi…compom2 aku boleh balas balik, ko 2 x mandi gak…hahaha…sbab smua kawasan tak dea air…ekekekeh….mau pergi mkn….bubye…

2 comments:

Mario said...

hehe...belile air ro tu...murah ckit...

~capRIAnne~ said...

berat la bro nk angkat....